Vi tilbyder en prissammenligning for alle store udbydere af biludlejning

Søg efter lejebil

Ubegrænset kilometertal
Kollisionsskade frafaldelse
Moms
Tyveri frafaldelse
Tredjepart forsikring
Autohjælp
Gratis ændring

Billeje i Bernay Train Station

Nogle 50 kilometer fra byen Evreux i regionen Eure i Nordfrankrig er byen Bernay. Den oprindelige by blev bygget for at omgive et kloster, som er en af de lokale attraktioner. For at komme til Bernay, kan du få på et tog fra Caen, Evreux - Normandie, Rouen Rive Droite, Paris - Sainte - Lazare og Cherbourg - Ville.

Bernay togstation er formelt kendt som Gare de Bernay og det datoer tilbage til 1855. Stationen bevarer udseendet af en traditionel bygning er opført med røde murstensvægge, vindue entourages og sten døre, men det er moderne nok at yde praktisk støtte til rejsende. En af disse er Biludlejning på Bernay togstation.

Billig biludlejning i Bernay togstation hjælper dig med at komme til din endelige destination i byen. Du kan også overveje at køre til de nærmeste hoteller fra stationen herunder Hotel Arcantis Acropole Bernay (1 mile væk), Hotel Le Lion D'Or og Hostellerie du Moulin Fourret.

Ved hjælp af dit køretøj, kan du gå sightseeing i nærheden af Bernay. Besøge klosteret, der nu huser museet Beaux Arts, der byder på kunstværker lige fra malerier til keramik. Du kan også udforske nogle af de gamle gader at finde antikke butikker går tilbage til middelalderen, eller du kan gå til Notre Dame kirken eller kirken Sainte Croix.

Biludlejning i Bernay togstation kan også være nyttigt hvis du ønsker at besøge steder som Chateau du Champ de Bataille og Chateau de Beaumesnil. Alternativt kan du gå på en dagstur til Deauville, der kan nås på en time, eller til Evreux, der kan nås på mindre end to timer via A13 eller D613.

Indsamling destination

Kort: