Vi tilbyder en prissammenligning for alle store udbydere af biludlejning

Søg efter lejebil

Ubegrænset kilometertal
Kollisionsskade frafaldelse
Moms
Tyveri frafaldelse
Tredjepart forsikring
Autohjælp
Gratis ændring

Billeje i London Sidcup

Sidcup ligger i det sydøstlige London, 12 miles fra hovedstadens største shopping færdselsåre, Oxford Street. Sidcup er fem miles inde M25, Londons ydre rundstrækning. Førende UK high street forhandlere har filialer i Sidcup bymidte. Der er også specialitet butikker, pubber og caféer. En behagelig transportform er Biludlejning i Sidcup.

Sidcup er på den traditionelle A20 Kent road. Sidcups togstation har direkte forbindelse fra Londons Charing Cross og Cannon Street stationer. Byens nærhed har flere parker og golfbaner nemt nås på en Biludlejning i Sidcup. Chislehursts menneskeskabte huler, som forud for romerne, er to miles væk.

Greenwich Park og Blackheath er mod Themsen med Biludlejning i Sidcup. Greenwich Parks åbne vidder hus en sø til bådsejlads, en legeplads, National Maritime Museum, Royal Observatory, en victoriansk have komplekse og Queen's House. I observatory ligger på en bakketop, som tilbyder panoramaudsigt over floden og Isle of Dogs.

Ved siden af Greenwich Park er åben lander i Blackheath. Landsbyen, Blackheath's så kaldet centrum, byder på barer, spisesteder og butikker. Fra Sidcup skærer pos. sydøst A20 med M25 ved krydset 3. M2 kan tilgås fra M25. M2 er vej til Canterbury, Ramsgate, Margate, Cliftonville og Herne Bay på kysten.

Badebyer her er blandt de fineste i UK og prale pletfri sands, familie underholdningssteder, seafood restauranter og fremragende natteliv. Verden berømte Canterbury katedral er i centrale Canterbury sammen med andre perler som St Augustine Klosters ruiner. Yderligere besparelser på billig biludlejning i Sidcup kan fås ved forudbestilling.

Indsamling destination

Kort: