Vi tilbyder en prissammenligning for alle store udbydere af biludlejning

Søg efter lejebil

Ubegrænset kilometertal
Kollisionsskade frafaldelse
Moms
Tyveri frafaldelse
Tredjepart forsikring
Autohjælp
Gratis ændring

Billeje i London Lufthavn Gatwick

Englands Gatwick lufthavn er en større lufthavn i sydlige England. Gatwick er ideel for at udforske resten af landet og passagerer her bruge Biludlejning i Gatwick North airport til at udforske de nærliggende attraktioner. Den berømte city of London kan også nås herfra og der er snesevis af andre interessante steder kun en kort køretur væk.

Lufthavnen har fremragende faciliteter for passagerer som rigelig parkeringsplads, butikker og mange restauranter. Der er også to vigtigste terminaler, som serviceres af gratis direkte buskørsel hjælper dig med at komme rundt med lethed. Lufthavnen har både internationale og indenlandske flyvninger forlader her fra hverdagen.

Det Forenede Kongerige er let at køre rundt og alle amtets største byer kan nås med motorvejen. De fleste besøgende til denne del af landet bliver utvivlsomt ønsker at køre i London, der har snesevis af berømte seværdigheder at se, der gør denne kosmopolitiske by, en af verdens mest populære rejsende destinationer.

Er også tæt på de nærliggende amter i Devon og Cornwall og disse steder er fantastisk til besøgende, der ønsker at udforske Englands vidunderlige grønne landskab. Længere mod nordvest ligger den berømte historiske monument af Stonehenge som kan også nås ved hjælp af billig biludlejning i Gatwick North lufthavn.

Shoppere vil blive forkælet for valg i nærheden London, som er berømt for dens high street boder og travle markeder. De fleste besøgende i byen hovedet til tube stationer, der har park og bo faciliteter for pendlere. Kørsel til alle disse steder er bedst sker ved hjælp af Biludlejning i Gatwick North lufthavn.

Indsamling destination

Kort: