Vi tilbyder en prissammenligning for alle store udbydere af biludlejning

Søg efter lejebil

Ubegrænset kilometertal
Kollisionsskade frafaldelse
Moms
Tyveri frafaldelse
Tredjepart forsikring
Autohjælp
Gratis ændring

Billeje i Liverpool Lufthavn

Bygget i 1930 og har Liverpool lufthavn siden undergået talrige renoveringer, har mange faciliteter såsom en hotel og fritid lounge, den sidstnævnte blevet konverteret fra en hangar. Transport frem og tilbage fra byen er svært, især på grund af den enorme mængde af flyvemaskinen passagerer (en kæmpestor 5,7 millioner i 2007!), gør personlig transport via bil leje en mest muligt rejseplan for mange turister.

Effektivitet er en nøglekomponent i Biludlejning, især de aspekter vedrørende hastigheden og bekvemmelighed, og i Liverpool, Biludlejning giver netop til de regelmæssige turist besøger seværdigheder og lyde af byen af Liverpool. Bare pop i din lejede bil og køre til de ønskede sightseeing steder, såsom Liverpools havnefront, eller Royal Liver Building, stoppe lejlighedsvis at gå fra borde og udforske gader fyldt med butikker. Heri ligger en anden fordel ved Biludlejning - turister behøver ikke frygte at være strandet i midten af ingenting med offentlige busser.

Adskillige indkøbscentre dot distrikter i Liverpool, sammen med et udvalg af hoteller restauranter og klubber, der vil vaere lettilgaengelige med bestemmelserne i Biludlejning. Ophold og blik på de mange varer sælges i butikker på tværs af Liverpool, hvor du ønsker at stoppe og forlader, når du har lyst. På en shopping oplevelse, vil Biludlejning fjerne behovet for at haste gennem butikker til at opfylde en tur tidsplan, forbedre din ferieoplevelse. Kørt ned af den enorme mængde af gaver du har købt for pårørende derhjemme? Ingen bekymringer, du kan endda lade dine tasker i bilen med biludlejning.

Indsamling destination

Kort: