Vi tilbyder en prissammenligning for alle store udbydere af biludlejning

Søg efter lejebil

Ubegrænset kilometertal
Kollisionsskade frafaldelse
Moms
Tyveri frafaldelse
Tredjepart forsikring
Autohjælp
Gratis ændring

Billeje i Cardiff Lufthavn

Flyver til Wales via Cardiff airport, kan du tage toget eller bussen til at få dig ud af lufthavnen. Tog her forlader hver time. Du kan også tage bussen går til byen. For nemheds skyld kan du dog få en Biludlejning, så du kan straks forlade lufthavnen og være på vej til dit hotel eller overnatning i din private bil.

Bil lejer i Cardiff airport omfatter Avis, Hertz, Alamo og Europcar. Du kan gå til deres hjælp skriveborde ligger i lufthavnen, eller du kan også vælge at reservere online eller via dit rejsebureau inden din rejse til Cardiff.

Slotte, parker og museer er en populær turistattraktion her. Et interessant sted at besøge her er Llancaiach Fawr Manor. Når du træder ind i huset, vil du blive ført tilbage til den sene midten af 1600 - tallet da det blev bygget.

En levende fortælling om stedet er fundet med aktører i karakter som hvis du var virkelig tilbage i 1600 - tallet og hver enkelt kun alt for villig til at fortælle besøgende historie af sted samt historier om spøgelser, der hjemsøger stedet. I virkeligheden, betragtes det som blandt de mest hjemsøgte steder i Det Forenede Kongerige. Helt sikkert en spændende besøg du ikke bør gå glip af!

Indsamling destination

Kort: