Vi tilbyder en prissammenligning for alle store udbydere af biludlejning

Søg efter lejebil

Ubegrænset kilometertal
Kollisionsskade frafaldelse
Moms
Tyveri frafaldelse
Tredjepart forsikring
Autohjælp
Gratis ændring

Billeje i Isle of Man Lufthavn

Som den vigtigste gate af post for Isle of Man ser Isle of Man lufthavnen en årlig produktionsmængde af en million passagerer. Det er optaget i en sæson med regelmæssigt rutefly overskriften til destination på tværs af Det Forenede Kongerige, på Kanaløerne og den irske Republik. Det er også betjenes af chartret service til byer i det europæiske fastland.

Isle of Man lufthavn opererer en enlig terminal, men faciliteterne er smart og moderne takket være renoveringer, der var gennemført mindre end ti år siden. En anden stormløb af ombygningen er planlagt til at begynde snart. Flyselskaberne tjener terminalen omfatter Flybe, Aer Arann, blå øer og Manx.

Biludlejning på Isle of Man lufthavn er plukket uden for ankomsthallen, nær taxi rang. Faciliteter i lufthavnen omfatter Oasis Cafe, en række butikker, og et airside café og bar. Passagererne vil også finde rigelig pengeautomater i lobbyen samt et postkontor og andre væsentlige faciliteter.

Øen tilbyder ikke meget i vejen for avancerede offentlig transportinfrastruktur, og den vigtigste måde at oprette forbindelse til og fra terminal er med bus eller taxa. Disse er uønsket af forskellige årsager, og de fleste besøgende vælger for at arrangere billige lejebil på Isle of Man lufthavn. Foretager en hurtig online booking forsikrer rabatter og en bedre udvalg af køretøjer.

Turister får alle former for ydelser fra Biludlejning på Isle of Man lufthavn, herunder lejligheden til at køre ud til fjerntliggende steder for seaside vandreture og cykelture. Isle of Man er kendt for sin naturskønne udsigter såvel som for den historiske arv af dets hovedstad, Douglas.

Indsamling destination

Kort: