Vi tilbyder en prissammenligning for alle store udbydere af biludlejning

Søg efter lejebil

Ubegrænset kilometertal
Kollisionsskade frafaldelse
Moms
Tyveri frafaldelse
Tredjepart forsikring
Autohjælp
Gratis ændring

Billeje i Leeds Bradford Lufthavn

I 1931 Leeds Bradford lufthavn åbnet og under anden verdenskrig vigtige udviklinger blev foretaget her, da det førte også til Yeadon bliver et afgørende sted for militærfly test. Servering Yorkshire provins samt fine byerne Leeds og Bradford, kan en billig biludlejning i Leeds lufthavn være en meget god måde at se denne fremragende region af England.

Byen Yeadon har gode attraktioner at se så godt og du skal starte med at besøge de dejlige Yeadon Tarn. Her vil du lære om tarns rolle under anden verdenskrig og også nyde fugle, natur og rolige, mens du går om. En anden nærliggende attraktioner er rådhuset, The Yorkshire Dales og The Chevin.

Besøge attraktioner som den naturligt forekommende Fairburn RSPB reserve og gritstone outcrop af Otley chevin i Leeds. Nyd rundgangen Roundhay og templet bycentrum. Millennium Square er et fint eksempel på Leedss store åbne rum. Byen er også kendt for Leeds karneval.

Ved hjælp af en Biludlejning i Leeds lufthavn hoved til Bradford for sin attraktive victorianske seværdigheder som lille Tyskland og bygning af City Hall. National Media Museum og byens vigtigste kunstgalleri er gode steder at besøge. På Bradford Industrial Museum vil du lære om byens historie.

En Biludlejning i Leeds lufthavn er både nem og ubesværet. Skriveborde Europcar, Avis og Hertz er alle beliggende i de vigtigste terminalbygningen. Du finder også andre nice bekvemmeligheder i hele lufthavnen ligesom fremragende shopping på Alpha lufthavn Shopping.

Indsamling destination

Kort: