Vi tilbyder en prissammenligning for alle store udbydere af biludlejning

Søg efter lejebil

Ubegrænset kilometertal
Kollisionsskade frafaldelse
Moms
Tyveri frafaldelse
Tredjepart forsikring
Autohjælp
Gratis ændring

Billeje i Burnley

Ligger lige nord for Manchester, er byen Burnley populær med besøgende, der er interesseret i at udforske områdets intens naturlige skønhed og smukke gamle bygninger. Burnley gør et godt sted at bruge som en base til at udforske nordøstlige England, som der er masser af steder at tilbringe natten her samt virksomheder, der tilbyder biludlejning i Burnley.

Der er et stort antal af interessante attraktioner at udforske i byens centrum og en af Burnleys ældste bygninger er Townley Hall, som har en fangekælder og brystværnet. I nærheden ligger den 17th century Gawthorpe Hall, der er åbne for offentligheden og indeholder udstillinger af blonder og tekstiler.

Efter at have taget tid til at udforske byen, kan besøgende, der har samlet op billig biludlejning i Burnley tage deres tid på at udforske områder af intens naturlige skønhed omkring Burnley. En række vandre stier fører gennem skoven og Forest of Bowland er et fortryllende sted at udforske, mens solen skinner.

Burnley har en god antallet af steder at spise og drikke, og besøgende vil finde en bred vifte af caféer og restauranter. Dem i deres søgen efter flydende forfriskning vil også finde masser af pubber at slappe af, mens andre valgte at danse natten væk i en af Burnleys pulserende natklubber.

En af de vigtigste dagstur destinationer i denne del af verden er Manchester city, som kan nås på mindre end en time med Biludlejning i Burnley. Bilister skal blot følge A56 og M66 mod syd, mens dem, der følger vejen mod øst kan nå Preston og Blackburn.

Indsamling destination

Kort: