Vi tilbyder en prissammenligning for alle store udbydere af biludlejning

Søg efter lejebil

Ubegrænset kilometertal
Kollisionsskade frafaldelse
Moms
Tyveri frafaldelse
Tredjepart forsikring
Autohjælp
Gratis ændring

Billeje i Manchester Piccadilly Railway

Øen Pico er beliggende i øgruppen Azorerne og mange mennesker besøger i løbet af sommeren til at dase i solen på en af de mange rolige strande her. Biludlejning på Pico er ideel til at komme rundt på øen er kun 42kms lang, hvilket gør det nemt at udforske med en bil.

Strandene her er forholdsvis uberørt af turisme og forblive et fantastisk sted at besøge. Der er mange hoteller og barer ligger bag på stranden og spisning under stjernerne på en strandrestaurant er fælles.

Og strandene er der andre ting at gøre og se med vinindustri på øen bevise populære. Vingårdene er blevet opkaldt en UNESCO World Heritage Site, og besøgende kan tilbringe timer vandrer gennem vinmarkerne og smage de vine, der er produceret her.

Introduktion til vinmarkerne er let med brug af billig biludlejning på Pico. Ponta Pico er det højeste bjerg i Portugal og dens sidder stolt i centrum af øen. Det er en vulkan, der senest brød ud i 1963 og mange af øerne besøgende nyde at tage ture til vulkanen at se resterne af tidligere lavastrømme.

Biludlejning på Pico kan bruges til at komme omkring uden at bekymre sig om en bus eller taxi service. Færgerne sejler fra naboøerne hele ugen og byens Sao Jorge og Faial er tæt ved og værd en dagstur ud til hvis du ønsker at komme væk fra øen.

Indsamling destination

Kort: