Vi tilbyder en prissammenligning for alle store udbydere af biludlejning

Søg efter lejebil

Ubegrænset kilometertal
Kollisionsskade frafaldelse
Moms
Tyveri frafaldelse
Tredjepart forsikring
Autohjælp
Gratis ændring

Billeje i Preston

Hvis du er på vej til Lancashire for din ferie ferie, er Preston et godt sted at tilbringe din ferie på. At være placeret ved flodbredderne af Ribble, kan du nyde en afslappet spadseretur ved flodbredden eller gå til en af dens flere museer for en lille rundvisning af sted.

At komme rundt i Preston er muligt gennem sin lokale tog og busser. med togstationen blot et par blokke fra det store butiksområde her; mens busterminalen ligger i hjertet af byen for nem adgang.

Du bør også overveje at få en bil i Preston Downtown da du ville være mere behageligt, rejser gennem byen i dit eget Biludlejning istedet for ser ud som en almindelig turist vil på guidede ture eller ser tabt i togstationer.

Bil leje serviceudbydere, som du kan finde i downtown Preston omfatter Auto Europe, ned på Blackpool vej; og også en på Gradwell Street. Andre bil lejer på Blackpool Road er Holiday Autos, Argus og Carhire 3000.

Før din rejse, tjek hvad kørekort, du ville være brug for at være i stand til at køre i Preston eller noget andet sted i Det Forenede Kongerige; også kontrollere minimumsalder for dig at være i stand til at køre her.

Indsamling destination

Kort: