Vi tilbyder en prissammenligning for alle store udbydere af biludlejning

Søg efter lejebil

Ubegrænset kilometertal
Kollisionsskade frafaldelse
Moms
Tyveri frafaldelse
Tredjepart forsikring
Autohjælp
Gratis ændring

Billeje i Manchester Salford

På den vestlige side af Manchester city centre flaunts Salford, UK fascinerende historie og klassiske scener af byens liv i England. Mens der er masser af charme i Salford, selv, det er også ideel til dem, der planlægger en tur til regionen og dens byer, og den bedste måde at se det hele er med Biludlejning i Salford.

Historien om Salford er tyk og farverige, som byen er hjem til den majestætiske Salford katedral, også af interesse er hængende bro, planlagt gamle monumenter og fascinerende jernalderen forbjerg Fort. Alle Salfords rige, indbydende historie er bedst tilgængelige fra komfort i billig biludlejning i Salford.

Salford er også hjem til en stærkt industrialiserede økonomi og almindeligt ser besøg fra business rejsende fra hele verden. Salford havnen er placeret her og er et vigtigt aktiv for regionen.

Sport i Salford er en big deal og lokale er velsagtens besat. Byen kan prale med en god portion lokale fodbold og cricket ligaer og naturligvis den berygtede Manchester United franchise er baseret i området. Derudover er der et utal af spændende sport barer at vælge imellem.

Hvis du rejser til Salford via Manchester airport, vil du have en række muligheder for at komme ind i byen. Mens det bedste valg for dit ophold er Biludlejning, kan du få fat i din Biludlejning i Salford korrekt at spare penge med lavere priser og fraværet af stejle lufthavnsskatter.

Indsamling destination

Kort: