Vi tilbyder en prissammenligning for alle store udbydere af biludlejning

Søg efter lejebil

Ubegrænset kilometertal
Kollisionsskade frafaldelse
Moms
Tyveri frafaldelse
Tredjepart forsikring
Autohjælp
Gratis ændring

Billeje i London Stansted Lufthavn

Londons Stansted lufthavn er nordøst for byens centrum og er et godt alternativ til at ramme London for dem, der ankommer fra en lang række europæiske og amerikanske byer. Det er godt betjent af populære flyselskaber, er godt forbundet med hovedstaden og har billig biludlejning i London Stansted lufthavn.

Lufthavnen er let at komme og har en anstændig vifte af faciliteter, som omfatter banker, pengeautomater, vekselerere og internet. Der er også godt placeret snackbarer, caféer og endda fuld service restauranter, sammen med toldfri butikker og en række populære high street butikker.

Biludlejning i London Stansted airport, hovedet for ankomster hvor der er mange store Biludlejning virksomheder. Du kan forudbestille Biludlejning online til de bedste priser og blot beholde dit referencenummer for pick - up. Check - in og ankomster er i stueetagen, med afgange op på første sal, som med de fleste standard britiske lufthavne.

Selv om der ikke er omfattende business - faciliteter på Stansted, med Biludlejning i London Stansted lufthavnen du kun nødt til at køre en kort måde at komme til Enterprise hus, som har reelt konference faciliteter i lufthavnen.

Kom til det centrale London er via motorvejen M11, som går fra Peterborough i nord gennem Cambridge og Stansted, og derefter forbi M25 til London. Cambridge er kun om 50kms nord for lufthavnen med Biludlejning i London Stansted lufthavn og der er også masser af gamle byer og landsbyer for at tjekke ud, sammen med smukke landskab.

Indsamling destination

Kort: