Vi tilbyder en prissammenligning for alle store udbydere af biludlejning

Søg efter lejebil

Ubegrænset kilometertal
Kollisionsskade frafaldelse
Moms
Tyveri frafaldelse
Tredjepart forsikring
Autohjælp
Gratis ændring

Billeje i Blackpool Lufthavn

Liverpool kan være hjemsted for den berømte Beatles, men Blackpool er hjemsted for verdens bedste forlystelsespark forlystelser og morskab faciliteter, der kun kan findes på Pleasure Beach tema Park.

Vil du vide hvad Valhalla kan gøre for dig eller hvorfor du ønsker at se Blackpool Spin læge? Gå til Pleasure Beach Theme Park at finde ud af! Garanteret, vil det være den bedste turen af dit liv!

For din feriebolig, der er et firestjernet hotel lige inde i parkens lokaler, så du ikke behøver at gå langt længere efter dit eventyr i forlystelsesparken.

En anden meget interessant sted at besøge i Blackpool er Louis Tussauds vokskabinet hvor du kan gnide albuer med næsten alle de berømte mennesker i verden fra politik, film, tv - og musikbranchen.

Disse er kun prikken over i'et. Der er så meget mere at se og gøre i Blackpool, det er derfor, at komme rundt i din egen biludlejning er den mest perfekte transportform for du ferie.

Blackpool bil leje tjenester leveres af førende biludlejningsselskaber over hele verden: Avis, Budget, Enterprise leje en bil; og forenet udlejning System. Hvis du ankommer på Blackpool airport, vil du finde Hertz som Biludlejning i Blackpool airport.

Indsamling destination

Kort: