Vi tilbyder en prissammenligning for alle store udbydere af biludlejning

Søg efter lejebil

Ubegrænset kilometertal
Kollisionsskade frafaldelse
Moms
Tyveri frafaldelse
Tredjepart forsikring
Autohjælp
Gratis ændring

Billeje i Inverness

Inverness er en by, der er opkaldt efter floden Ness; specifikt, betyder Inverness ved mundingen af Ness. Dette er en reference til det faktum, at byen Inverness er placeret i den ovennævnte floden munden (eller Inbir på gælisk).

Turister og feriegæster i denne skotske højland by bruger normalt deres tid på at udforske byens historiske steder og seværdigheder. Inverness Slot er et populært turistmål i Inverness. Dette slot er næsten to århundreder gamle, selv om oprindelige var meget ældre. Et andet sted, som du kan finde interessante er Inverness College. Campus har en gammel university føler at de fleste turister finde meget afslappende. Så er der byens domkirke; Dette blev bygget til ære for St. Andrew. Denne særlige katedral er blevet en attraktion på grund af sin unikke struktur. Spir erhvervet deres unikke form ikke design men nødvendighed: når penge til kirkens bygning løb ud, spir var ufærdig.

For en mere komfortabel udforskning af Inverness rådes du til at få en Biludlejning i Inverness Downtown. Inverness Downtown biludlejningsfirmaer omfatter Holiday Autos, Auto Europe og Carhire3000. Der er også bil lejer i Inverness lufthavn. Hvis du vil snarere afhente din Biludlejning i Inverness Downtown meddele din Biludlejning selskab, så det kan arrangeres.

Indsamling destination

Kort: