Vi tilbyder en prissammenligning for alle store udbydere af biludlejning

Søg efter lejebil

Ubegrænset kilometertal
Kollisionsskade frafaldelse
Moms
Tyveri frafaldelse
Tredjepart forsikring
Autohjælp
Gratis ændring

Billeje i Edinburgh Lufthavn

Edinburgh lufthavn ligger i Edinburgh, Skotland er den travleste lufthavn i Skotland. Fra lufttransport bevægelse perspektiv var det den femte travleste lufthavn i Det Forenede Kongerige. Ca, 10 kilometer fra byens centrum lufthavnen ligger tæt på Fife Circle og Edinburgh - Glasgow Railway lines. Lufthavnen drives af B.A.A (britisk lufthavn myndighed) påbegyndt offentlige operationer i året 1971, før som det blev kaldt ' RAF Turnhouse "at være en base af ' Royal Air Force'. Lufthavnen har én terminal, som henvender sig til 30 forskellige flyselskaber servicerer forskellige destinationer over hele kloden.

Lufthavnen er forbundet til alle større air travel destinationer i verden. Flight services forbinde Edinburgh lufthavn til byer som New York, Genève, Toronto, Amsterdam og Köln etc., der er faciliteter som rejsende informationsskranker, Forex tællere, Biludlejning, Shopping lounge, restauranter osv.

Edinburgh lufthavn tilbyder en unik service kaldet bil leje centret at lette, Biludlejning for gæster, der kommer til Edinburgh. Bil leje centrum har forhandlet billig bil leje tilbud med alle de store biludlejningsfirmaer, der opererer ud af Edinburgh. For gæsterne ser frem til at rejse ud af Edinburgh lufthavn til centrum eller til andre turist attraktion steder, er tage en Biludlejning en passende mulighed. Ved hjælp af en Biludlejning sikrer fred i sindet rejse. En anden fordel med Edinburgh Biludlejning centrum; er der er tilgængelige online, så rejsende kan bestille på forhånd før ankommer til lufthavnen.

Indsamling destination

Kort: