Vi tilbyder en prissammenligning for alle store udbydere af biludlejning

Søg efter lejebil

Ubegrænset kilometertal
Kollisionsskade frafaldelse
Moms
Tyveri frafaldelse
Tredjepart forsikring
Autohjælp
Gratis ændring

Billeje i Manchester Lufthavn

Manchester lufthavn er en travl hub af rejseaktivitet, der betjener næsten lige så mange passagerer som de London - baserede lufthavne. Lufthavnen består af tre store terminaler, med Terminal 1 dedikeret til internationale rejsende. De fleste besøgende ankommer i denne rejsecenter beslutter at bestille billig biludlejning i Manchester lufthavn Terminal 1 har den bedste løsning.

Lufthavnen er beliggende uden for byen, omkring 20 minutters kørsel fra centrum. Området omkring lufthavnen er for det meste landdistrikter med en overbrusning af behagelige landsbyer, herunder Wilmslow, Alderly kant og Altrincham. Booking Biludlejning i Manchester lufthavn Terminal 1 giver dig mulighed at opleve det naturskønne af Cheshire.

Manchester er et arnested for kultur, med en bred vifte af museer, gallerier og teatre at holde besøgende beskæftigede. Det nærmeste til lufthavnen museum er stenbrud Bank Mill, men en lang liste af city centre baseret museer henvender sig for enhver smag fra fodbold til krig.

Booking Biludlejning i Manchester lufthavn Terminal 1 betyder, at du kan udforske de seværdigheder og natur i området i dit eget tempo. Der er en god offentlige transportnet i sted; dog tilføjer at have din egen hjul til spændingen ved tur - området. Biludlejning er billigt og nemt at arrangere ved ankomsten i lufthavnen.

M56 er motorvej fører til byen, mens den tilstødende M6 fører sydpå mod Birmingham. Når besøgende har opbrugt alle Manchester attraktioner, er city Liverpool også inden for rækkevidde. M62 giver nem adgang til det kulturelle hjerte af denne region, Liverpool.

Indsamling destination

Kort: