Vi tilbyder en prissammenligning for alle store udbydere af biludlejning

Søg efter lejebil

Ubegrænset kilometertal
Kollisionsskade frafaldelse
Moms
Tyveri frafaldelse
Tredjepart forsikring
Autohjælp
Gratis ændring

Billeje i Chester

Chester er et af de steder hvor du kan nyde en afslappet spadseretur i parken og oplev nærliggende attraktioner under din gang; eller køre en lidt længere ned til opdage dets kulturarv gennem majestætiske slotte og andre seværdigheder.

Kom i nærheden af Chester er meget let, som byen er den helt rigtige størrelse til at blive udforsket enten går eller en Biludlejning. Bil lejer er faktisk at foretrække, hvis du planlægger at gøre mere end bare nyde seværdighederne; dvs. shopping.

Bil lejer i Chester Downtown give turister og lokale let adgang til deres kontorer. Bil lejer her er leveret af 1Car1, Alamo, Avis, Europcar, Hertz og Enterprise leje en bil.

Hvis du planlægger stadig kun din rejseplan for din tur ned Chester, glem ikke at tage til efterretning af de talrige festivaler afholdes her hvert år. Planlægge din tur til at falde sammen med en af sine farverige festivaler er en fantastisk måde at virkelig værdsætte Chester og dets folk.

Disse festivaler omfatter Nantwich mad og drikke Festival sker hvert år i September. Det siges at være den største mad og drikke fest i hele Storbritannien. Her, kan du få en smagsprøve på hver delectable parabol indfødte til Chester, såvel som dens udsøgte drinks i løbet af 3 - day festlighederne.

Indsamling destination

Kort: