Vi tilbyder en prissammenligning for alle store udbydere af biludlejning

Søg efter lejebil

Ubegrænset kilometertal
Kollisionsskade frafaldelse
Moms
Tyveri frafaldelse
Tredjepart forsikring
Autohjælp
Gratis ændring

Billeje i Bristol Lufthavn

For at fuldt ud for at opleve flere turistattraktioner i Bristol, bør besøgende adgang til en af de fire Biludlejning bekvemt placeret inden for lufthavnsterminalen. Leje en bil under dit ophold er en hurtig og nem måde at sikre, at du altid er stand til at komme fra ét websted til et andet uden at skulle vente på en bus eller bære penge for taxier.

Bristol er blevet berømt som et kulturelt hotspot i Det Forenede Kongerige. Hjem til Bristol Old Vic theatre company, mange store skuespillere har styr på deres håndværk på faser af Bristol. Nogle af de bedre kendte personligheder, der opstod fra Bristol teatralske tradition omfatter: John Cleese (Monty Python), Simon Pegg (Shaun of the Dead), Patrick Stewart (kaptajn Picard fra Star Trek: The Next Generation) og Daniel Day - Lewis (sidste mohikaner). Samt et rigt teater baggrund, Bristol kan prale af mange lokale bands i forskellige genrer af musik. Gør det en stor by at udforske din kreativitet og netværk dig selv ind i underholdningsbranchen.

Der er også to liga fodboldhold i Bristol: Bristol Rovers og Bristol City. Så hvis du ville hellere have et par pints og se et spil, der er tilgængelige (bare sørg for at have en udpeget chauffør til rådighed).

Familiens historie store vil elske udstillinger af arkæologi, glasvarer og naturhistorie udstillet på Bristol City Museum og kunstgalleri. Der er også tre historiske hjem, der er blevet bevaret og er tilgængelige til at blive turnerede.

Bristol er virkelig en by med lidt noget for enhver smag; en by, der kræver skal undersøges grundigt for at blive forstået. Leje en bil vil lade dig se så meget af Bristol som du ønsker, og vil spare dig penge over at tage førerhus til alle udstillinger fordelt over hele byen.

Indsamling destination

Kort: