Vi tilbyder en prissammenligning for alle store udbydere af biludlejning

Søg efter lejebil

Ubegrænset kilometertal
Kollisionsskade frafaldelse
Moms
Tyveri frafaldelse
Tredjepart forsikring
Autohjælp
Gratis ændring

Billeje i Bristol North

Let at gøre opmærksom på et kort over de britiske øer, Bristol Nord udgør en stor del af Bristol som en af Englands mest besøgte byer, som ligger på den engelske side af Severn broen overfor Cardiff og Newport. Med Biludlejning i Bristol nord, kan besøgende sørge for, at ethvert sted i Bristol er tilgængelig mens også åbne døren for en række andre byer.

For at nå Bristol nord kan turister få en tog lige her eller brug virksomheder som National Express til at tage dem langs M5, hvis rejser fra nordlige byer eller M4, hvis overskrift her fra London. Mens en pålidelige offentlige transportnet kan få dig fra A til B mens her, er at arrangere billig biludlejning i Bristol nord for dem, der foretrækker at have deres egne hjul.

Turister kan finde overnatning i nærheden af University of Bristol i Bristol nord, og der er masser af andre gader med hoteller meget billigere end bang i centrum. Mens et stort antal mennesker kommer til denne del af byen for The Fashion Museum, er Jaegerspris Hospital Museum lige så populær blandt turister.

Mens mange lide at handle indtil dråbe på The Mall Bristol, der er let at finde på Stokes Croft, kan dem der kan lide udelivet i stedet få noget frisk luft i slotsparken. For Bristol Norths bedste barer dog nær hovedet til Dighton Street og Perry Road universitetet.

Med Biludlejning i Bristol nord har du straks Bristol og Bristol nord i din hule hånd. Hvis du ønsker at komme ud for et par dage men, nydes Cardiff, læsning, London og Weston - Super - Mare alle på den samme ferie.

Indsamling destination

Kort: