Vi tilbyder en prissammenligning for alle store udbydere af biludlejning

Søg efter lejebil

Ubegrænset kilometertal
Kollisionsskade frafaldelse
Moms
Tyveri frafaldelse
Tredjepart forsikring
Autohjælp
Gratis ændring

Billeje i Wiltshire Trowbridge

Byder på en overvældende udvalg af forskelligartede turist trækker, Wiltshire gør for en fantastisk feriedestination for par, familier og solorejsende ens. Mange besøgende bruger amtet som udgangspunkt for ture til Stonehenge, en gammel monument, der er i dag omhyggeligt beskyttet. Men der er masser for dem, der ikke er ind i historien.

Hvis Stonehenge tweaks din interesse i områdets mystiske historiske attraktioner, skal du bruge billig biludlejning i Wiltshire til hovedet for horse monument på Cherhill ned. Denne illustration på bakken side har stået her i mere end 200 år, men overskygges af de endnu ældre gravsteder på nærliggende West Kennet Long graver.

Et must - besøg på enhver tur til Wiltshire er Salisbury, stedet for en fremragende domkirke. Bruge billeje i Wiltshire for at komme rundt i denne maleriske by, som er sprængfyldt med dejlig overnatning, traditionelle pubber og det omkringliggende landskab. Herfra kan du starte en udflugt til Wiltshires næststørste by, Swindon.

Swindon vil glæde tog buffs med sin damp: Museum af Great Western Railway mens elskere af godser bør lave en lige linie for Lydiard ejendom. Disse året rundt turist trækker er bedst besøgte med Biludlejning i Wiltshire, som nemt kan bestille online før dit besøg.

Ud over Wiltshires charmerende byer løgn dejlige haver, travle købstæder og en rigdom af historie, alle let turnerede med biludlejning. Dem der søger en smag af britiske natteliv bør ikke glip af en nat på en Wiltshire pub, med mange tjener op foretrukne retter som fisk og chips til rimelige priser.

Indsamling destination

Kort: