Vi tilbyder en prissammenligning for alle store udbydere af biludlejning

Søg efter lejebil

Ubegrænset kilometertal
Kollisionsskade frafaldelse
Moms
Tyveri frafaldelse
Tredjepart forsikring
Autohjælp
Gratis ændring

Billeje i Cardiff

Newport i Sydwales er et sted midt i Cardiff og Bristol og sidder på grænsen af River Usk. Newport har sit eget slot, også meget ligesom andre dele af Det Forenede Kongerige, selvom på første kig, ikke kan du være så imponeret over siden, desværre, dele af slottet blev overhalet af transportsystemet her.

Det er stadig et sted at gå til men på grund af sin rige historie og bidrag til den Newport, der står i dag. At komme i nærheden af Newport er ideel med din egen bil, og hvis du flyver i til Wales, skal du blot få en Biludlejning i at køre rundt til omfanget af din rejse her.

Biludlejning i Cardiff Downtown, der har tjenester også i Newport omfatter Enterprise, praktiske Biludlejning, Biludlejning i dage, Hertz, Europcar, Blue Star og nationale. For din bekvemmelighed, bestille din foretrukne bil før din planlagte rejse at undgå unødvendige forsinkelser og besvær.

I John Frost Square, vil du se en utraditionel tingest af en by ur kaldes i den sidste øjeblik af lokale. Du skal vente på det til at markere timen, som det gør en kombination af underlige lyde og bevægelser. Dens excentricitet er faktisk sin charme.

Indsamling destination

Kort: