Vi tilbyder en prissammenligning for alle store udbydere af biludlejning

Søg efter lejebil

Ubegrænset kilometertal
Kollisionsskade frafaldelse
Moms
Tyveri frafaldelse
Tredjepart forsikring
Autohjælp
Gratis ændring

Billeje i Newquay Lufthavn

Når du går på en ferie tur til Cornwall i Det Forenede Kongerige, bør du overveje at bo på Newquay - markeret som Surfing hovedstad i Det Forenede Kongerige.

Om sommeren deltage de bedste surfere fra Newquay surfing konkurrencer her der har store pengepræmier til topplaceringerne. Nu, hvis du ønsker at lære om sporten, disse ekspert surfere er kun villige til at lære dig grundlæggende plus et par tricks til et minimumsgebyr.

Der er også andre steder at besøge her som Blue Reef akvariet hvor du kan se nogle af de mest fantastiske undervandsliv alle svømme frit i et kæmpe akvarium, som du kan gå igennem. Der er Newquay Zoo desuden, at børn ville elske at besøge. Aktiviteter, naturstier, en pingvin pool og en smuk asiatisk - inspirerede have er også her for børn og voksne til at nyde.

For din Cornwall tur, vil du være mere komfortabel kørsel en Biludlejning fra Newquay lufthavn til dit hotel og fra dit hotel hvor som helst i Cornwall du gerne vil besøge, sige de steder ovenfor nævnt.

Bil lejer i Cornwall omfatter Alamo, Avis, Budget, Europcar og Sixt. Hvis du ønsker at gå på en tur, kan du også anmode om pakker på længere bil lejer. Spørg i receptionen af bil lejer i Newquay lufthavn.

Indsamling destination

Kort: