Vi tilbyder en prissammenligning for alle store udbydere af biludlejning

Søg efter lejebil

Ubegrænset kilometertal
Kollisionsskade frafaldelse
Moms
Tyveri frafaldelse
Tredjepart forsikring
Autohjælp
Gratis ændring

Billeje i Truro

Fundet i sydvestlige Cornwall langs floden Truro, er Truro fyldt med aktiviteter og seværdigheder at se. Byen er ca 14kms fra den sydlige kyst på sammenløbet af floderne Allen og Kenwyn.

Truro er kendt for sine brostensbelagte gader, georgiske arkitektur, katedraler, åbne rum og beskyttede områder som parkområder af Pencalenick og Trelissick have.

Besøgende vil finde det nemt at få billig bil lejer i Truro. Avis, Dollar, Enterprise Rent A Car, Europcar og Hertz er kendt, bil lejer i Truro. Kunder kan vælge den passende køretøj for typen tur de planlægger – fra budget hybrider til fuld størrelse familie køretøjer og luksus sedans.

En anden populær mulighed for rejsende er sikker online bestilling. Websteder som europcar, sixt, thrifty og avis kan forhandle de bedste tilbud til dig fra velrenommerede endnu billig bil leje forhandlere.

Med en udlejningsbil, kan turister nu udforske dette fantastiske område af Cornwall. Besøg Truro katedral, en gotisk vækkelse katedral, der værktøj 30 år at bygge. Arkitektur buffs vil også glæde i den georgiske arkitektur i byen. Køre på landet og gå gennem Probus haven eller Daubuz Moors.

Uanset hvad du er op for, er en Biludlejning i Truro en nem og økonomisk måde at gøre dit besøg mere mindeværdige.

Indsamling destination

Kort: