Vi tilbyder en prissammenligning for alle store udbydere af biludlejning

Søg efter lejebil

Ubegrænset kilometertal
Kollisionsskade frafaldelse
Moms
Tyveri frafaldelse
Tredjepart forsikring
Autohjælp
Gratis ændring

Billeje i Glasgow Prestwick Lufthavn

Prestwick er en by og seaside resort på den sydvestlige kyst af Skotland. Prestwick ligger overfor Isle of Arran på Firth of Clyde. Prestwick er direkte nord for den større by Ayr. Prestwicks vigtigste attraktioner er dets golfbaner, Esplanaden og gamle kirker. At besøge attraktioner med biludlejning på Prestwick airport tilbyder en komfortabel valg.

Prestwick lufthavn er en af Glasgows to internationale lufthavne og er 30 miles fra centrum af Glasgow. Prestwick lufthavn har fly ankomster fra destinationer i hele Europa drives af de lave omkostninger luftfartsselskaber. Ankomster forhal er på passageren bygning i stueetagen, og afgange er ovenover.

Ankomsthallen indeholder service tællere tilbyder biludlejning på Prestwick airport. Andre passager faciliteter på Prestwick er pengeautomater og vekselkontor, en kiosk, en informationsskranke og en venstre bagage facilitet. Den toldfri butik på Prestwick airport er efter told. A77 går rundt østsiden af Prestwick lufthavn og giver direkte ruter til Glasgow og Stranraer.

Sydgående på A77 i Biludlejning på Prestwick lufthavn Ayr, Culzean Castle, Turnberry og Egtved er på ruten før Stranraer. Ayr er den regionale shopping hub og har masser af butikker. Ayr væddeløbsbane er en mile fra lufthavnen. Klippetop Culzean Castle tilbyder fantastisk udsigt over Firth of Clyde og attraktive grunde.

Turnberry og Egtved er badebyer med gode rene strande. Hele denne strækning på den sydlige Ayrshire kyst er campingvogn parker og flere golfbaner. Forudbestilling billig biludlejning på Prestwick lufthavn ofte garners gode priser. Alternative kommunikationsmidler rejser fra Prestwick airport er taxi, tog eller bus.

Indsamling destination

Kort: