Vi tilbyder en prissammenligning for alle store udbydere af biludlejning

Søg efter lejebil

Ubegrænset kilometertal
Kollisionsskade frafaldelse
Moms
Tyveri frafaldelse
Tredjepart forsikring
Autohjælp
Gratis ændring

Billeje i Kilmarnock

Biludlejning i Kilmarnock er nyttigt og praktisk for dem, der ønsker at turnere området omkring den skotske by Kilmarnock. For dem, der planlægger at ankomme med fly fra andre britiske lufthavne, er der to store skotske lufthavne tæt på Kilmarnock. Disse er Glasgow international airport og Prestwick lufthavn. Begge er omkring 15 til 20 minutters kørsel væk.

Kilmarnock ligger i nær køreafstand til utrolige kystlinjen og strandene i Ayrshire og mange fine golfbaner. Elskere af golf vil være så glade, da der er omkring 20 golfbaner i regionen så husk dit golfsæt. Strande og golfbaner kan nemt nås med biludlejning på Kilmarnock.

Kilmarnock er Ayrshires næststørste by og ligger hvor travlt A71 og A77 mødes. Kilmarnock er en fantastisk beliggenhed for besøgende til området, der ønsker at rejse omkring Skotlands sydlige vestkyst. At være en storby, er der mange hoteller, moteller og kroer at vælge imellem.

For shopaholics har Kilmarnock en af de største gågaden indkøbscentre i hele Skotland. For Kultur gribbe er der en stor kunstgalleri og et interessant museum i centrum af byen, der er værd at kigge på.

Med billig biludlejning på Kilmarnock skal du tage en køretur til Irvine Bay, der er i starten af floden Irvine. Den lille by Irvine er blot et par miles inde i landet og er hjemsted for den interessante skotske Maritime Museum. Bare en lille smule yderligere er Kilwinning by med dens smukke Kilwinning Abbey.

Indsamling destination

Kort: