Vi tilbyder en prissammenligning for alle store udbydere af biludlejning

Søg efter lejebil

Ubegrænset kilometertal
Kollisionsskade frafaldelse
Moms
Tyveri frafaldelse
Tredjepart forsikring
Autohjælp
Gratis ændring

Billeje i East Midlands Lufthavn

East Midlands airport, UK

East Midlands lufthavn, også kendt som EMA for korte, er beliggende i Leicestershire, som er i behagelig afstand fra byerne Derby, Leicester og Nottingham. Lufthavnen EMA, var tidligere en airbase af "Royal Air force", blev bestilt til offentlig brug i år 1965. Lufthavnen er primært betjener befolkningen i Leicestershire, Nottinghamshire og Derbyshire. Det anses for en større knudepunkt for passagerer og fragt rejse. Dette var den første større regionale lufthavn i Det Forenede Kongerige at blive privatiseret.

De fleste af de vigtigste europæiske byer er forbundet med EMA. Flight services til byer som Bruxelles, Cologne, Amsterdam, Genève etc. er også tilgængelige fra East Midlands lufthavn.

East Midlands airport tilbyder en bred vifte af faciliteter, herunder dem for forretningsrejsende, børn og handicappede. Baseret på din rejse behov, kan man benytte faciliteterne som 'Executive Lounge', 'Wireless Hotspots', informationsskranke', 'Biludlejning', 'Kapellaniet Services', 'Butikker & restauranter' i terminalbygningen.

Rejsende, der ønsker at leje en bil, har et bredt udvalg af muligheder at vælge fra. Biludlejningsfirmaer tilbyder billige og eksklusive bil leje muligheder til leje af varebiler til Minibus til luksusbiler til billige økonomi biler. Bil leje tjenester tilbydes er pålideligt og effektivt at sikre tryghed for rejsende. Disse biludlejningsfirmaer giver også mulighed for online booking af biler til rejsende, så de ikke behøver at spilde tid ved ankomsten i lufthavnen.

Indsamling destination

Kort: