Vi tilbyder en prissammenligning for alle store udbydere af biludlejning

Søg efter lejebil

Ubegrænset kilometertal
Kollisionsskade frafaldelse
Moms
Tyveri frafaldelse
Tredjepart forsikring
Autohjælp
Gratis ændring

Billeje i Exeter Lufthavn

Der er så meget at gøre, så meget at se i Exeter og Devon at du skal planlægge en dejlig lang ferie i disse to steder. Exeter har en særlig interessant historie, som du virkelig kan opleve gennem sine underjordiske passager, (som er meget middelalderlige i naturen) og dens prøver af gotiske strukturer som den vidunderlige Exeter Cathedral, som kan tage din ånde væk.

Hvis du har et øje for shopping, godt, Exeter er også stedet for dig – der er en masse shopping hotspots i Exeter som Princesshay og Gandy Street. Bortset fra shopping, du ville ikke gå glip af Exeter madoplevelse nu, ville du? Smage de klassiske retter i Hansons Restaurant, The vinterhave, og Imperial Chef Restaurant eller simpelt og afslappende No. 21 katedralen værftet, eller The plante Café - Deli og du kan aldrig ønsker at forlade.

Så nu du kan tænke, hvordan kan jeg nogensinde komme til den vidunderlige by Exeter? Nå, det er ganske simpelt – gå videre og bestille en flybillet til Exeter! Ankommer til Exeter lufthavn, kan du vælge at ride lufthavnsbusser, taxaer, eller bedre endnu, kan du benytte af Biludlejning i Exeter i Storbritannien. Exeter lufthavn har Avis Biludlejning som helt klart er vejen at gå.

Indsamling destination

Kort: