Vi tilbyder en prissammenligning for alle store udbydere af biludlejning

Søg efter lejebil

Ubegrænset kilometertal
Kollisionsskade frafaldelse
Moms
Tyveri frafaldelse
Tredjepart forsikring
Autohjælp
Gratis ændring

Billeje i Bolton

By Bolton har længe været et populært turistmål med besøgende, der er interesseret i gamle bygninger som byen indeholder mere end 700 fredede bygninger. Mens Bolton har en lang og rig historie, vil besøgende også finde masser af moderne bekvemmeligheder såsom hoteller og virksomheder, der tilbyder biludlejning i Bolton.

En af Boltons mest fremtrædende bygninger er rådhuset, som blev bygget i 1866 at fejre byens placering som en verdenskendt tekstiler og engineering centre. Også et besøg værd er Le Mans halvmåne, som er hjemsted for den populære Art Gallery and Museum.

Besøgende, der har taget sig tid til at opspore billig biludlejning i Bolton mens være i stand til at tage deres tid på at udforske Bolton og det omkringliggende område. Et godt sted at starte er på 1400 - tallet Hall i'th' træ Museum, mens Smithills Hall kan dateres tilbage til 1300 - tallet og er omgivet af den store og dejlige Smithills Country Park.

Bolton har tjent et godt ry for aftenunderholdning, som byen indeholder et stort antal moderne barer, internationale restauranter og natklubber. Der er også masser af afdæmpet pubber, hvor besøgende kan slappe af med en øl eller to efter en travl dag med sightseeing.

Et stort antal interessant dagsudflugt destinationer er blot en kort afstand fra Bolton og besøgende, der har samlet op Biludlejning i Bolton vil være i stand til at udforske denne del af Det Forenede Kongerige i deres fritid. Blot 30 minutters kørsel ligger væk city of Manchester, mens andre nærliggende rejsemål omfatter Bradford og Blackburn.

Indsamling destination

Kort: