Vi tilbyder en prissammenligning for alle store udbydere af biludlejning

Søg efter lejebil

Ubegrænset kilometertal
Kollisionsskade frafaldelse
Moms
Tyveri frafaldelse
Tredjepart forsikring
Autohjælp
Gratis ændring

Billeje i Livingston

Beliggende ca 25kms vest for Edinburgh en billig biludlejning i Livingston er en af de bedste måder at opleve den grønne skotske landskab og sjove byer. Stemte det næstbedste sted at opholde sig i Storbritannien, er West Lothian regionen stigende popularitet på grund af sin lav kriminalitet, tiltalende miljø og overflod af ting at gøre.

I løbet af 1100 - tallet blev Livingston grundlagt af en flamsk business mand ved navn De Leving. Livingston er i dag hjemsted for den næststørste Lothian befolkningen i Skotland.

Ved hjælp af en Biludlejning i Livingston shop på de største shopping komplekser i Skotland; Centrum og outlet shopping mall ligger her. Centret kan prale af mere end 150 butikker og restauranter og endda en vinterhave. På Livingston's outlet mall, vil du opdage gode restauranter, multiplex biograf og omkring 100 outlet butikker.

Da der er så meget, køre rundt i byen vil være nem og behagelig. Med en billeje i Livingston gå hovedet ud til Murieston for en dejlig tur i the woodlands eller hvis det er en svømme du vil til bobler swimmingpool. Der er desuden et sjovt Racing Karts styr og badevære Skate parken, som er den største udendørs park af sin art i Europa.

Men få tid til at opdage Skotlands dejlige hovedstad og UNESCO World Heritage Site af de gamle bydel og den nye by kvarterer. Også besøge, hvis du kan, under en af de mange fornemme festlighederne som kollektivt Edinburgh Festival og Edinburgh international Festival.

Indsamling destination

Kort: