Vi tilbyder en prissammenligning for alle store udbydere af biludlejning

Søg efter lejebil

Ubegrænset kilometertal
Kollisionsskade frafaldelse
Moms
Tyveri frafaldelse
Tredjepart forsikring
Autohjælp
Gratis ændring

Billeje i Bromley

Kendt for sine historiske seværdigheder og store parker, er Bromley den største borough of London. Mange besøgende vælger at basere sig selv i Bromley, og dem, der tager sig tid til at opspore Biludlejning i Bromley vil kunne drive ind i hjertet af byen i blot få minutter.

Dating tilbage til 140AD, er Egtved romerske Villa en af Bromleys mest interessante attraktioner. Denne villa tiltrækker et stort antal besøgende, da det er den eneste villa i Greater London, der er åbne for offentligheden. Der er interesseret i historie vil også ønsker at betale et besøg på interessante og oplysende Bromley Museum.

Besøgende vil være i stand til at bruge billig biludlejning i Bromley til fuldt ud for at udforske city of London og de omkringliggende bydele. Det tager kun en halv time at køre ind i hjertet af byen, mens områder som Greenwich og Camberwell er gode steder at stoppe undervejs.

Bromley virkelig kommer til live om aftenen og der er et godt udvalg af barer, barer og restauranter at vælge imellem her. Besøgende kan også nyde en plet shoppingterapi på Bromleys store indkøbscentre, som også indeholder faciliteter såsom biografer og restauranter.

Bromley er omgivet af en række rolige landsbyer og dem, der har taget ud Biludlejning i Bromley vil være i stand til at udforske dette maleriske område af Kent i deres fritid. Særlig smuk er landsbyen Sidcup, mens steder som Dartford og Darenth er også blot en kort køretur væk.

Indsamling destination

Kort: