Vi tilbyder en prissammenligning for alle store udbydere af biludlejning

Søg efter lejebil

Ubegrænset kilometertal
Kollisionsskade frafaldelse
Moms
Tyveri frafaldelse
Tredjepart forsikring
Autohjælp
Gratis ændring

Billeje i London Bayswater

Hjem til Hyde Park med dens berømte rockkoncerter som The Red Hot Chili Peppers og dronning i 1976, Bayswater er et spændende og moderne bydel beliggende i det centrale London. Nogle kendte nordrelendinger omfatter Winston Churchill, Keira Knightley og den talentfulde Stella McCartney. Ved hjælp af en billeje i London – Bayswater udforske britiske kapital i stil, komfort og lethed.

Med en betydelig etniske befolkning lever her, Bayswater er et særligt naboskab består af arabere og amerikanere, grækerne og brasilianske samfund. På Edgware Road, Queensway og Westbourne Grove vil du finde et fremragende udvalg af etniske caféer, fødevarer og restauranter.

De fleste af denne del af Bayswater omfatter georgiansk arkitektur og dejlige haven firkanter. Selv om nogle af ejendommen har været delt det er stadig et tiltalende område at udforske. Marble Arch er i denne borough og et besøg værd. Med en Biludlejning i London - Bayswater også gå shopping og besøg en af bedste, Whiteleys shoppingcenter.

Ved hjælp af en billig biludlejning i London – Bayswater gåtur omkring Londons premier parker Hyde Park og den fantastiske Kensington Gardens. Denne park har ikke kun været vært for koncerter, men har været område til historiske demonstrationer som den demokratiske liga og kvinders rettigheder bevægelse, Suffragettes.

Mange attraktioner og seværdigheder der skal nydes i parken, da det har en samlet værdi 275 hektar herunder Kensington Gardens. Londons Holocaust Mindesmærket er findes her og en hyldest til Diana, prinsesse af Wales. Også nyde populære vanding hul serpentin og dejlige rosenhaven også.

Indsamling destination

Kort: