Vi tilbyder en prissammenligning for alle store udbydere af biludlejning

Søg efter lejebil

Ubegrænset kilometertal
Kollisionsskade frafaldelse
Moms
Tyveri frafaldelse
Tredjepart forsikring
Autohjælp
Gratis ændring

Billeje i London Marble Arch

Der har aldrig været et bedre tidspunkt end nu at opleve Storbritanniens spændende hovedstad London. Sidder på kanten af geniale teater, musik og underholdning samt kreative kulinariske lækkerier, londonere genopfinde sig selv. Med en billig biludlejning i London - Marble Arch komme ud og se de nye og gamle Big Smoke.

Trods de moderne grænser end London presser gamle London stadig lever og med en Biludlejning i London - Marble Arch besøge de tidløse seværdigheder. Slå op på skyline Se Big Ben, mødes et par kendisser på Madame Tussauds voksmuseum og lære om nye dyr i London Zoo. Buckingham Palace, Tower of London og den meget fine samling på Tate Museum er også vidunderlige seværdigheder værd at se.

Denne pulserende og travlt by kan føle overvældende til tider men bare husk Piccadilly Circus er altid på sin hub og kvarterer nå ud derfra. Men ikke går i stå som så mange turister gøre ved at bruge for meget tid på West End. Der er også mange andre spændende ting at se i de nærliggende distrikter i London.

I Bayswater vil du opdage Kensington Gardens, Houses of Parliament i Westminster og Greenwich informative National Maritime Museum. For noget lidt mere edgy besøg butikker i Notting Hill eller se byen fra måde højt op på London Eye, som er i Southbank.

Billeje i London - Marble Arch vil lade dig nyde et par smutture eller to ud til den smukke Kew Gardens eller Hampton Court Palace. Du kan endda gå så langt som Stonehenge eller Leeds Castle.

Indsamling destination

Kort: