Vi tilbyder en prissammenligning for alle store udbydere af biludlejning

Søg efter lejebil

Ubegrænset kilometertal
Kollisionsskade frafaldelse
Moms
Tyveri frafaldelse
Tredjepart forsikring
Autohjælp
Gratis ændring

Billeje i London Kensington

Som en af de mest indflydelsesrige byer i verden fortsætter London med at udvikle og ændre mod fremtiden. Indeholder fire World Heritage Sites og over 15 nationale museer, er det også en stor historiske centrum. Få at vide hvad London og dens forskellige bydele har at tilbyde med en billeje i London - Kensington.

På grund af dronning Victoria prins Albert, blev Royal Albert Hall, V & A Museum, Science Museum og Naturhistorisk Museum oprettet i South Kensington. Prins Albert forsigtighed også bragt disse britiske kunst - og videnskabsby institutioner i livet, Royal College of Music og kunst og Imperial College of Science og Technology.

En billig biludlejning i London - Kensington lægger du også tættere på største centrale London park, Hyde Park og Kensington Gardens. Denne dejlige park er det perfekte sted for Frisbee, jogging og cykling men mindre befolkede Holland Park er hvor du ønsker at gå til en rolig picnic spot. Kensington Palace er beliggende tæt ved også.

Ved hjælp af en Biludlejning i London - Kensington besøg byens andre berømte attraktioner som Westminster Abbey og St. Margarets kirke og den betydelige Tower of London. St Paul's Cathedral er en arkitektonisk perle med dens Whispering galleri. Buckingham Palace og Houses of Parliament er andre fine sightseeing muligheder.

Fra førsteklasses shopping på Mayfair til teaterproduktioner i West End, er London fyldt med store oplevelser. Men glem ikke at autocampere på bydelen berømte Greenwich, Londons litterære kvartal af Bloomsbury og de velsmagende retter fra Soho og Chinatown.

Indsamling destination

Kort: