Vi tilbyder en prissammenligning for alle store udbydere af biludlejning

Søg efter lejebil

Ubegrænset kilometertal
Kollisionsskade frafaldelse
Moms
Tyveri frafaldelse
Tredjepart forsikring
Autohjælp
Gratis ændring

Billeje i London Bow

Bue er ikke for alle, men er et godt sted for billig biludlejning i London – bue og er mindre hektisk end centrale London, hvis du søger for at få med et sæt hjul. Det er en travl distriktet i den østlige ende centreret på Bow Road og High Street og er kendt for sit netværk af kanaler.

Du kan se disse kanaler med billeje i London – bue, slentre langs bredden, og endda tage en bådtur langs Hertford Union og Regents kanaler. Lee River også løber gennem området og links med kanalerne. Det fremhævede en kunstfærdig bro, der er nu en vigtig passage.

Bortset fra shopping og spise langs Bow Road og High Street, er der ikke en hel masse kommercialisering og ting at se, så det er bedst at hovedet ud med Biludlejning i London – bue. History buffs kan lide at tjekke ud den gamle St Marys kirke før overskriften ud, dog.

Hvis du ønsker at trodse centrale London og West End, bare hovedet vest langs Bow Road (A11), som rammer byen vej giver mulighed for adgang fra nord og øst. Dette kan ikke anbefales, men og nederlag formålet med at have Biludlejning på London - bue.

Det er bedst at drage fordel af din landestandard og hoved øst, nord eller syd for at se nogle af liflige i nærheden landskab og byer og landsbyer med Biludlejning i London – bue. Hvis du følger Thames komme du i sidste ende til Southend - on - Sea.

Indsamling destination

Kort: