Vi tilbyder en prissammenligning for alle store udbydere af biludlejning

Søg efter lejebil

Ubegrænset kilometertal
Kollisionsskade frafaldelse
Moms
Tyveri frafaldelse
Tredjepart forsikring
Autohjælp
Gratis ændring

Billeje i London Kingston upon Thames

Kingston upon Thames er en vigtig distrikt i London med rødder i Anglo - saksiske oldtiden. Det begyndte som en købstad her i de sydlige kommuner, og det udviklede sig til centre rig forlystelsessteder, historisk arkitektur og førsteklasses shopping centre. Dens navn er afledt af listen over gamle konger, der blev kronet her.

Syv forskellige konger kronet her i gamle dage. Ceremonier blev afholdt på kroning sten, en vigtig artefakt, der stadig kan se på markedet. I nærheden ligger Guildhall, hjemsted for historiske artefakt af stor betydning. Besøgende, der har erhvervet Biludlejning i Kingston upon Thames kan se denne hjemmeside og mange andre uden at miste adgangen til det centrale London

En række andre historiske seværdigheder ligger i nærheden. Hampton Court Palace fører pack, og det er en overdådig bopæl, der tidligere husede kongerne. Det blev brugt længe efter Anglo - saksiske gange og er blevet moderniseret mange gange. Sin barokke facade og Tudor indretning er steder værd at skue.

Shopping her er en favorit aktivitet på grund af det store udvalg nydes af turister med Biludlejning i Kingston upon Thames. Shoppere har luksus at vælge mellem den enorme Bentall Centre mall og de maleriske butikker i Kingston markedsplads. High - street shopping er bedst i butikker langs Fife Road.

Det er tænkeligt at nå Kingston ved at tage toget fra centrale London, men de fleste finder det mere bekvemt at drage fordel af billig biludlejning i Kingston upon Thames. Kingston vej forbinder med byens centrum, og det også fortsætter mod syd som A3. London Heathrow lufthavn er kun ti miles væk og kan nås med bil på mindre end 30 minutter.

Indsamling destination

Kort: