Vi tilbyder en prissammenligning for alle store udbydere af biludlejning

Søg efter lejebil

Ubegrænset kilometertal
Kollisionsskade frafaldelse
Moms
Tyveri frafaldelse
Tredjepart forsikring
Autohjælp
Gratis ændring

Billeje i London Nord Cheam

Fra North Cheam er det kun en kort afstand til motorvej M25 London Orbital og A3 i London. Bare en kort kørsel fra North Cheam og let tilgængeligt med biludlejning på London North Cheam er byerne Epsom, Banstead, Worcester Park, Ewell Wimbledon, Sutton og Morden.

Cheam er mere en forvokset landsby end en by. Det ligger ikke langt fra Sutton, Surrey, England og er lige på kanten af større London - området. Cheam består af North Cheam og Cheam Village. North Cheam er, hvor du vil finde alle de virksomheder og butikker og billig biludlejning i London North Cheam. Cheam Village er primært boliger.

Fleste af de dejlige historiske bygninger, som du kan se omkring Cheam bevares af Cheam fredet område. For eksempel bindingsværks den smukke 1500 - tallet farmer's hus kendt som Whitehall. I landsbyen støder op til St Dunstan kirke er en af de ældste bygninger i Surrey, gamle Lumley kapel.

Nonsuch Park er en dejlig stor park med påfugle, der er beliggende tæt på North Cheam. I park - haven ligger Nonsuch palæ, som er indimellem åben for offentlig visning. Det er en smuk stor gotisk stil bygning. Det er et dejligt sted at gå og nyde en picnic.

Med bil er leje i London North Cheam kan du også besøge de dejlige gamle Yeoman farmer's hus bygget i løbet af 1400 - tallet og den smukt restaurerede gamle præstegård, som blev bygget under de Tudor gange.

Indsamling destination

Kort: