Vi tilbyder en prissammenligning for alle store udbydere af biludlejning

Søg efter lejebil

Ubegrænset kilometertal
Kollisionsskade frafaldelse
Moms
Tyveri frafaldelse
Tredjepart forsikring
Autohjælp
Gratis ændring

Billeje i Leatherhead

Leatherhead er en hyggelig by i sydvest London og i county of Surrey. Det har billig biludlejning på Leatherhead og er en god base for at udforske regionen og som en stop - off før overskriften til den grønne sydlige kyst.

Byen er smuk og ligger midt i lige så smukke omgivelser, med bakker, floder og grønne marker så langt øjet kan se. Du kan få øje på alt dette fra 1400 - tallet tårn af kirken St Mary og St Nicholas i byen eller faktisk tage en køretur med Biludlejning i Leatherhead.

Byen har mange fine gamle bygninger at skelne, som er bedst set langs de vigtigste High Street og langs Church Street, mens bredden af floden muldvarp giver store muligheder for gåture. Nærliggende med biludlejning på Leatherhead de store godser af Norbury Park, Polesden Lorentzen og Gadstrup Park ligger midt i fine omgivelser.

Du kan også tage en køretur til Denbies Wine Estate (et kæmpe arbejde winery) eller hovedet til Chessington World of Adventures, hvis du har børn. Leatherhead ligger tæt på junction 9 af motorvejen M25 giver mulighed for hurtig adgang ind og ud, mens Surrey bakkerne sydvest med biludlejning på Leatherhead. De er en kort køretur fra Leatherhead og komme med synspunkter og vandrestier.

Derudover holder af Guildford og Woking er inden for rækkevidde, plus den smukke sydlige kyst i England er kun en time syd med billig biludlejning på Leatherhead.

Indsamling destination

Kort: