Vi tilbyder en prissammenligning for alle store udbydere af biludlejning

Søg efter lejebil

Ubegrænset kilometertal
Kollisionsskade frafaldelse
Moms
Tyveri frafaldelse
Tredjepart forsikring
Autohjælp
Gratis ændring

Billeje i Sines

Alentejo del af Portugal er en smuk region, som er berømt for at være hjemsted for mange dejlige strande og en smuk kystlinje. Biludlejning i Sines er den nemmeste måde at rejse rundt og det gør at udforske mere komfortabel end afhængige af offentlig transport.

Byen blev bygget på en klippe og der er mange bygninger i byen, der er seværdigheder i sig selv. Gamle kirker og butikker give byen en masse af sin karakter og besøgende til Sines bør også tage en tur til den nærliggende by Porto Covo hvor der er mange flere arkitektoniske vidundere.

Billig biludlejning i Sines kan være brugt til at besøge de nærliggende landsbyer og byer samt at få fra din hoteller i regionen havn. Havnen er en travl del af byen og der er altid mange fiskerbåde kommer og går herfra.

De lokale restauranter hovedsagelig har specialiseret sig i fiske - og skaldyrsretter, der er relativt billige på grund af sin beliggenhed ved kysten. Biludlejning i Sines kan bookes via kendte biludlejningsfirmaer og siden sin oprindelse i 1362, Sines har indbygget sig fra en lille fiskerihavn i et stort fiskeri Center komplet med en regelmæssig strøm af turister.

Der er en årlig musikfestival afholdes her der tiltrækker spirende musikere og deres fans fra hele verden til at deltage. Der er også en park beliggende tæt ved at prale beskyttet strande og skove, der er en fornøjelse at udforske med børn.

Indsamling destination

Kort: