Vi tilbyder en prissammenligning for alle store udbydere af biludlejning

Søg efter lejebil

Ubegrænset kilometertal
Kollisionsskade frafaldelse
Moms
Tyveri frafaldelse
Tredjepart forsikring
Autohjælp
Gratis ændring

Billeje i Evora

Evora er et populært rejsemål for dem interesseret i historie. Byen har en historie som går tilbage til omkring 3 f.kr og er en UNESCO World Heritage Site. Skyline af byen er domineret af Roman Temple of Evora, den vigtigste romerske struktur i Portugal. Det var tidligere fejlagtigt kaldet Diana - templet.

Evora er beliggende i regionen Alentejo i central Portugal. international adgang er via den internationale lufthavn i Lissabon, en god times kørsel vest fra Evora. Det betyder, at Biludlejning på Evora er bedst til at komme til og fra lufthavnen. Lufthavnen i Lissabon giver fremragende forbindelser til de fleste europæiske storbyer.

Med billig biludlejning på Evora er det let at udforske dette smukke landdistrikt. Evora er godt forbundet til det nationale motorvejsnet. Lige nord for byen er den store øst - vest motorvej, E90/IP7, som fører til Lissabon i vest og den spanske grænse mod øst. Langs motorvejen er talrige en - road grene, der giver mulighed for besøgende til at udforske andre nærliggende landsbyer.

Bruge billeje på Evora for at udforske de fantastiske Almendres Cromlech monoliths. Der er hundredvis af forvirrende Monoliter stående i en række, arrangeret af forskellige equinox retninger. Uhyggelig og fascinerende, Almendres Cromlech megalitiske kompleks betragtes som en af de største i Europa.

Byen Evora kan nemt udforskes til fods. Besøgende bør besøge de talrige religiøse bygninger, såsom katedralen, Kirke af San Francisco og kapel knogler – ikke for de sarte! Palace D Manuel blev bygget af den portugisiske monarki og Queens værelse og bibliotek er et must - besøg.

Indsamling destination

Kort: