Vi tilbyder en prissammenligning for alle store udbydere af biludlejning

Søg efter lejebil

Ubegrænset kilometertal
Kollisionsskade frafaldelse
Moms
Tyveri frafaldelse
Tredjepart forsikring
Autohjælp
Gratis ændring

Billeje i Braganca

Du kan afhente billig biludlejning på Braganca at udforske den smukke og remote Tras - os - Montes provinsen. Det er helt op i det nordøstlige hjørne af Portugal - med Spanien mod nord og øst – og er hovedstad i provinsen.

Med Biludlejning i Braganca er et must, da den offentlige transport i denne del af den portugisiske nord er ikke bedst. Du kan få med ekspresbus fra Porto (som har en international lufthavn), men der er ingen jernbaneadgang. Zamora i Spanien er en anden mulighed for at få.

Den middelalderlige Muchaxo, som stiger op over byen og slottet kendt som Torre de Menagem, er to af de vigtigste seværdigheder i Braganca, mens det gamle Domus Municipalis Rådet er en anden standout struktur. En af de største seværdigheder her, er imidlertid den nærliggende Montezinho National Park, som er bedst set med Biludlejning i Braganca.

Der er masser af fine drev at være haft i og omkring Tras - os - Montes, med gamle sten landsbyer i øst, vest og syd. Vinhais er ude mod vest lå lige på kanten af Montezinho National Park og er et fint sted for ridning forlystelser i parken. Det er omkring 30kms fra by med Biludlejning i Braganca.

Miranda Douro er en anden must - see sted og lige sydøst for Braganca med billig bil leje i Braganca. Dens gorge indstilling er Hovedattraktionen. Derudover Freixo de Espada à Cinto er også nærliggende og har masser af gamle kirker og paladser til at skelne.

Indsamling destination

Kort: