Vi tilbyder en prissammenligning for alle store udbydere af biludlejning

Søg efter lejebil

Ubegrænset kilometertal
Kollisionsskade frafaldelse
Moms
Tyveri frafaldelse
Tredjepart forsikring
Autohjælp
Gratis ændring

Billeje i Massy Gare Højhastighedstransport Togstation

Paris er en førende europæiske knudepunkt for kunst, kultur, mode, gastronomi, uddannelse og shopping. Paris, Frankrigs hovedstad, er beliggende i den nordlige del af landet, 150kms fra den engelske kanal kyst. Paris's central indstilling er et godt udgangspunkt for rejser rundt i regionen kørsel Biludlejning på Massy Rail Station.

En af gateways til Paris er Paris - Orly Lufthavn. Denne lufthavn er forbundet til det centrale Paris via motorvej A6. På den modsatte side af motorvejen er forstad og offentlig transport udveksling af Massy. Massy Rail Station består af to tilstødende faciliteter, en udtrykkelig TGV - stationen og en forstæder netværk station.

Paris - Orly Lufthavn er en af landets travleste og er et knudepunkt for indenlandske og internationale ankomster. Biludlejning på Massy jernbanestation servicekontorer og Lufthavnshoteller er opstaldet i Massy. Central Paris handler om 15kms fra Massy. Attraktioner såsom Triumfbuen, Champs - Elysees Avenue, Eiffeltårnet og Sacre Coeur Basilica er let nås.

Pariss ydre cirkulære vej, Peripherique de I'lle de France, kan nås på A6. Ved hjælp af Biludlejning på Massy jernbanestation er cirkulæret en god rute for at nå paladserne på Versailles og Fontainebleau samt WWI slagmarken kirkegårde i Normandiet og i Somme dalen.

Somme - dalen Amiens tilbyder en livlige gamle bydel, St. Leu, plus en storslåede gotiske katedral. St - Valery - sur - Somme er på den engelske kanal Somme - bugten og funktioner middelaldergader og bygningsværker, en strand og en fornøjelse båd havn. En arv tog rejser rundt i bay. Forudbestilt billig biludlejning på Massy Rail Station giver ofte betydelige rabatter.

Indsamling destination

Kort: