Vi tilbyder en prissammenligning for alle store udbydere af biludlejning

Søg efter lejebil

Ubegrænset kilometertal
Kollisionsskade frafaldelse
Moms
Tyveri frafaldelse
Tredjepart forsikring
Autohjælp
Gratis ændring

Billeje i Hendaye Train Station

De kystnære byen Hendaye er en smuk sted, der tiltrækker fleste af sine besøgende fra juni til September, hvor vejret er varmt og strandene er ideel til svømning. Biludlejning på Hendaye jernbanestation kan bruges til at få fra dit hotel til stranden med lethed.

Banegården ligger nord for byen og det kører tjenester til nærliggende Toulouse, kun to timer væk. Billig biludlejning på Hendaye jernbanestation kan bookes på forhånd og kan også havde de bedste tilbud ved forudbestilling.

Der er nogle lige så attraktive områder tæt på Hendaye herunder de kystnære byen Caneta, som også kan prale af fantastisk udsigt over bugten Txingudi. Den gamle fiskerihavn er roligere end Hendaye og mange vælger at besøge bare for dagen med biludlejning på Hendaye Rail Station.

Hendaye nyder mange festivaler og begivenheder, herunder Theatre Festival i maj, Cider - festivalen i juni og festivalen af havet i juli. Byen ligger på den sydvestlige kyst i Frankrig i departementet attraktive Pyrenæerne Atlantique og der er mange gamle bygninger, der er interessant at udforske placeret i og omkring byen.

Promenaden, der løber langs havnefronten er det vigtigste knudepunkt i byen og mange samles her i aften at nyde en solnedgang over bugten Txingudi. Der er en gammel casino i byen, der kan prale af gotisk stil arkitektur sammen med strandpromenaden Chateau af Antoine d'Abbadie.

Indsamling destination

Kort: