Vi tilbyder en prissammenligning for alle store udbydere af biludlejning

Søg efter lejebil

Ubegrænset kilometertal
Kollisionsskade frafaldelse
Moms
Tyveri frafaldelse
Tredjepart forsikring
Autohjælp
Gratis ændring

Billeje i Bayonne

Når du besøger regionen Aquitane i sydvestlige Frankrig, er Bayonne en af de byer, som du ikke bør gå glip af. Det er beliggende på det område, hvor floderne Adour og Nive flette sammen. Det er også en del af et byområde med Saint - Jean - de - Luz, Anglet, og Biarritz, gør Bayonne et ideelt sted at være, hvis du ønsker at besøge de andre byer.

De fleste besøgende til Bayonne ankommer med fly på den internationale lufthavn, som det deler med Biarritz og Anglet. Lufthavnen er ca 4 km fra hjertet af byen. Du kan bestille for Biludlejning i Bayonne, selv når du planlægger din tur for at sikre, at du har din egen transportform, så snart du ankommer.

Den gamle bydel er nemt at navigere til fods, men du kan stole på billig biludlejning i Bayonne til at gå ud over nærheden. Udenfor Bayonne er flere seværdigheder at se, især i dens nabobyer. Kørsel ca. 8 km via D810 og D910 at komme til Biarritz i bare 14 minutter.

Biarritz er kendt for sin stenede kystområder, museet af havet, og kirken Saint Eugenie, men dens vigtigste attraktioner er dens strande. Men du kan også hovedet til Anglet kommer fra Bayonne og blive der i ca. 7 minutter med din bil, eller du kan køre til Saint - Jean - de - Luz og få der i 22 minutter.

Biludlejning i Bayonne supplerer også ture til Pyrenæerne og byer langs den spanske grænse som San Sebastian. Fra Bayonne er Pyrenæernes nationalpark omkring 2 og en halv time væk i bil. Der, kan du nyde det naturskønne landskab i bjergene mens der deltager i udendørs aktiviteter.

Indsamling destination

Kort: