Vi tilbyder en prissammenligning for alle store udbydere af biludlejning

Søg efter lejebil

Ubegrænset kilometertal
Kollisionsskade frafaldelse
Moms
Tyveri frafaldelse
Tredjepart forsikring
Autohjælp
Gratis ændring

Billeje i Bayonne Train Station

Hvis du rejser til Bayonne for første gang, vil du være i for en virkelig vidunderlig ferie, da byen ikke kun har nogle af de bedste og mest livlige festivaler i hele Frankrig; Det har også fantastiske strukturer og vartegn, der vil helt sikkert tage din ånde væk.

Katedralen, kirker, slotte samt museer er nok til at holde dig beskæftiget for en god del af din ferie i Bayonne. Bonnat museet huser nogle store kunstværker, for det meste udført i maling medier og grafisk kunst.

Chateau Vieux er den mest populære befæstning i Bayonne – en borg, der gik ned i historien som stedet for den sidste stå i løbet af krigen.

Mens at komme rundt i byen er relativt nemt med Bayonne har en pålidelige offentlige transportsystem, dog vil du finde, at en Biludlejning fra Bayonne jernbanestation er mere behageligt og bekvemt.

Få dig en billig biludlejning fra Bayonne Rail Station under ferien Bayonne er enkel. Der er flere fremragende biludlejningsfirmaer catering til vacationers og lokale i området transport behov enhver tid af året.

Blandt bilen er leje serviceudbydere beliggende i Bayonne Avis, ADA, Argus, Carhire 3000, baskiske Automobile og Europcar.

Indsamling destination

Kort: