Vi tilbyder en prissammenligning for alle store udbydere af biludlejning

Søg efter lejebil

Ubegrænset kilometertal
Kollisionsskade frafaldelse
Moms
Tyveri frafaldelse
Tredjepart forsikring
Autohjælp
Gratis ændring

Billeje i Biarritz

Biarritz er et af Steder i Frankrig, hvor du kan bogstaveligt talt har bedst fra begge verdener: Sol, sand og surfing på den ene side; og livlig natten underholdning herunder kasinoer på den anden. Hvis du har penge at bruge, er Biarritz det perfekte sted at gå sydvestlige del af Frankrig.

Dyrt det end kan lyde, kan du have en billig ferie i Biarritz; Du skal bare vide, hvor at gå, hvor til ophold og steder at spise på og andre vigtige detaljer. En billig biludlejning i Biarritz er heller ikke umuligt at benytte sig af her. Biludlejningsfirmaer vrimler her på grund af den konstante tilstrømning af rejsende, som byen nyder året rundt.

Blandt Biludlejning i Biarritz, at du kan få her er Auto Europe, easyCar, Sixt, Alamo, Budget, Holiday Autos, økonomi Biludlejning og Thrifty.

Surfing er den foretrukne vand sport her i Biarritz. I virkeligheden, afholdes lokale og internationale surfing konkurrencer her hvert år; hvor folk fra alle dele af kloden kommer til at være vidne til store surf begivenheder som Biarritz Surf Festival.

Andre sportsgrene, som nydes her af både lokale og rejsende er golf. Biarritz Le Phare er den mest populære golfbane her efterfulgt af Golf d'Ilbarritz.

Indsamling destination

Kort: