Vi tilbyder en prissammenligning for alle store udbydere af biludlejning

Søg efter lejebil

Ubegrænset kilometertal
Kollisionsskade frafaldelse
Moms
Tyveri frafaldelse
Tredjepart forsikring
Autohjælp
Gratis ændring

Billeje i Anglet

Anglet er en erhvervsmæssig by beliggende i den franske region af Aquitaine. At være en i høj grad kystby, er Anglet berømt for sine mange strande over sin kystlinje. Der er ialt 11 strande i hele denne by, som hver har sin egen del af posh hoteller og resorts. Anglet er et populært turistmål især for dem, der elsker vand og vand aktiviteter.

Men ud over dens sandstrande, Anglet er også omgivet af skove. Omkring 10 procent af byens areal er fyldt med fyrretræer, hvilket gør den erfaring køligt vejr hele året rundt. Anglet er en by i vid udstrækning populært for sine udendørsaktiviteter. Men det har også en række lokale attraktioner. Attraktioner i denne bydel kan nås med billig biludlejning på Anglet.

Med billeje på Anglet, kan turister let hovedet til de talrige strande i denne by. Nogle af strandene her har Plage de la Barre, Plage des cavaliers, Plage des dunes og Plage de l'océan, blandt andre. På grund af sin perfekte miljø er byen Anglet også berømt for at være stedet for forskellige terapeutiske muligheder.

Ved at få Biludlejning på Anglet, kan turisterne også besøge de andre attraktioner her herunder maleriske kirker og lokale museer. Kernen i denne by er den lille Anglet kirke, en moderne kirke, der ser regelmæssige besøg fra turister og besøgende hele året.

Anglet har også talrige hoteller, butikker og restauranter. Det tilbyder også en bred vifte af udendørs aktiviteter såsom surfing, båd ridning, cykling og vandring, blandt andre. Udforske denne by er helt sikkert mere bekvemt med en billeje.

Indsamling destination

Kort: