Vi tilbyder en prissammenligning for alle store udbydere af biludlejning

Søg efter lejebil

Ubegrænset kilometertal
Kollisionsskade frafaldelse
Moms
Tyveri frafaldelse
Tredjepart forsikring
Autohjælp
Gratis ændring

Billeje i Douai Togstation

Douai er en fransk kommune, beliggende i regionen Nord Pas de Calais i Frankrig. Byen er beliggende syd for Romance Flandern, omkring 30 kilometer fra den Lille by. Byen kan prale af en rig arkitektonisk kulturarv og et væld af naturlige og kulturelle steder. Byen er et godt udgangspunkt når touring departementet nord Nord poas de Calais, bliver serveret af en større jernbanesystem. Billig biludlejning i Douai gør for en fantastisk middel til navigation rundt i byen.

Med Biludlejning i Douai, kan besøgende nemt nå nogle af byens proudest arkitektoniske og historiske seværdigheder, herunder klokketårnet Douai, en smuk gotisk tårn opført i 1300 - tallet. Klokketårnet er også klassificeret som et World Heritage of Humanity.

Nogle klassiske fæstningsværker kan også findes i byen, herunder Porte de Valenciennes, La Porte d'Arras og La Tour des Dames. Sidstnævnte har en storslået runde sandsten tårn, som stammer tilbage fra 1425. Tårnet er også omgivet af en smuk have med samme navn.

Biludlejning i Douai ville også tager besøgende til byens kirke af Notre Dame, en meget fremtrædende konstruktion, der har set mest, hvis ikke hele historien om byen. På trods af de talrige refurbishings har kirken stadig sin tidligere storhed.

Byen kan også prale af flere grønne og smukt anlagte rum, såsom Park Charles Bertin, Park Shore Gayant, Park de la Tour des Dames (hvor tårnet er placeret), og Park Charles Fenain.

Indsamling destination

Kort: