Vi tilbyder en prissammenligning for alle store udbydere af biludlejning

Søg efter lejebil

Ubegrænset kilometertal
Kollisionsskade frafaldelse
Moms
Tyveri frafaldelse
Tredjepart forsikring
Autohjælp
Gratis ændring

Billeje i Lens Train Station

TGV højhastighedstog og som regionaltog service linse Rail Station. Passagerer fra Paris Nord togstation kan nå linse inden for 60 minutter med høj hastighed TGV tjenester. Ankommende passagerer kan gøre brug af billig biludlejning på linsen Rail Station.

Placeret i det nordlige Frankrig i Pas - de - Calais - regionen, en række betydelige by, som Bethune og Arras omgiver linsen, mens Lille kan nemt nås med biludlejning på linsen jernbanestation, som kan bookes på forhånd online eller på stedet.

Før de typiske closedowns fandt sted, plejede linse at være en større minedrift samfund. Mange dynger af frugtbar jord blev spredt omkring dette miljø forårsaget af minedrift, giver mulighed for mange arter af planter til at vokse. En af disse gravhøje, er cirka 30 minutter uden for byen, selv blevet en tør skibakken. De omkringliggende landdistrikter kan bedst blive opdaget med biludlejning på linsen Rail Station.

Linsen har omkring 38.000 indbyggere og er en kompakt størrelse by. Linse er ikke en anbefalet turistmål, men byen er brugt af mange UK rejsende som et stop - over mens man kører til lokaliteter i syd. Reservation af billeje på linsen jernbanestation kan arrangeres pre, online, hvor lukrative priser tilbydes af mange internet booking udbydere.

Denne by repræsenterer en tilstrækkelig mængde af logi virksomheder spænder fra standard - klasse 'Formule 1' moteller til flere 3 - stjernet bedømte hoteller. Downtown området er hjem til nogle gode restauranter, som serverer lækre regionale retter. Masser af butikker kan findes såvel i byens centrum. Walking er en fantastisk måde at udforske byens centrum. En bekvem og pålidelig mulighed til tour de charmerende omegn samt byen sightseeing ville være at gøre brug af bil leje tjenester fra Avis, der er tilgængelige på banegård så godt som i byens centrum.

Indsamling destination

Kort: