Vi tilbyder en prissammenligning for alle store udbydere af biludlejning

Søg efter lejebil

Ubegrænset kilometertal
Kollisionsskade frafaldelse
Moms
Tyveri frafaldelse
Tredjepart forsikring
Autohjælp
Gratis ændring

Billeje i Lille Flanders Togstation Højhastighedstransport

Denne smukke historiske by er glat kontaktet af jernbane fra flere store europæiske byer. Lille jernbanestation - Flandres er byens vigtigste jernbane hub serverer SNCF Intercity - og regionaltog.

Lille tilbyder mange ting at gøre og se til sine besøgende, om de foretrækker at se en musical, gå clubbing, nyde shopping, eller prøve så vidt muligt slik smag. Den pulserende downtown område kan udforskes mens du går med billig biludlejning på Lille jernbanestation - Flandres giver den bedste mulighed for givende sightseeingture.

La Confiserie Meert er den ældste slik outlet i Lille og bør ikke gå glip af besøgende med en sød tand. De vil blive imponeret af det omfattende udvalg af slik, denne butik tilbyder. Shopping elskere bør hovedet til den berømte Wazemmes - markedet. Unikke varer fra alle dele af verden kan købes her.

Repræsenterer et nationalt anerkendte universitet, bidrage talrige laid - back og let går eleverne i vid udstrækning til Lilles behagelige atmosfære. Natteliv i Lille er fornøjelig samt med en bred vifte af natklubber og barer ligger enten i centrum af byen eller mod Gambetta street. Med billeje på Lille jernbanestation - har Flandres besøgende mulighed for at fuldstændigt udforske Lille og den omkringliggende region.

Sultne besøgende lille kan finde masser af anstændigt restauranter samt hyggelige pubber og caféer langs de atmosfæriske gader. Flere af de bedste fødevarevirksomheder kan findes i nærheden af Palais des Congres. Med sådan en afslappet atmosfære er spise - og drikkesteder i Lille virkelig en dejlig oplevelse. Til byture, billig biludlejning på Lille jernbanestation - er Flandres tilgængelige.

Indsamling destination

Kort: