Vi tilbyder en prissammenligning for alle store udbydere af biludlejning

Søg efter lejebil

Ubegrænset kilometertal
Kollisionsskade frafaldelse
Moms
Tyveri frafaldelse
Tredjepart forsikring
Autohjælp
Gratis ændring

Billeje i Lille Lufthavn

Denne fantastiske historiske by er glat kontaktet af luft fra flere vigtigste europæiske destinationer. Det tager blot 15 minutters kørsel til at gennemkøre afstanden mellem Lille lufthavn og byens centrum. Biludlejning i Lille lufthavn er let tilgængelige. Hyppige og pålidelige pendulbus - service kører fra lufthavnen til downtown området.

Der er masser ting at se og gøre for besøgende til Lille, uanset om du ønsker at se musicals, ramte klubber, shoppe, eller forkæl dig selv med en belastning af slik. De fleste dele af downtown område kan udforskes til fods, mens billig biludlejning på Lille lufthavn kan bestilles for at belønne sightseeingture.

Disse rejsende med en sød tand bør ikke glip af at besøge byens ældste candy shop. De vil finde et bredt og varieret udvalg af slik i La Confiserie Meert, der vil helt sikkert glæde deres sukkerholdige ganer. Den berømte Wazemmes - markedet er en fantastisk shopping sted hvor unikke produkter fra Afrika, Asien og andre dele af kloden, der tilbydes.

Har et anerkendt Universitet, er Lille fyldt med sjove - kærlige og afslappet studerende. Byen har også en blomstrende natteliv scene. En række natklubber og barer er placeret rundt i byen enten i downtown området eller mod Rue Gambetta, som er en gade fyldt med gæstfrie barer. Med billeje på Lille lufthavn besøgende har mulighed for at fuldt ud at udforske Lille og det omkringliggende område.

Sultne rejsende kan finde mange gode restauranter samt hyggelige caféer og barer langs byens gader. I nærheden af Palais des Congres er hvor nogle af de fineste spisesteder kan findes. Spise - og drikkesteder i Lille vil være en dejlig oplevelse som stemningen er så afslappet. Den lokale rødt kød og kogt oksekød tilberedt med øl vil sandsynligvis konvertere vegetarer.

Indsamling destination

Kort: